INVITER & REGISTRER

  INVITER & REGISTRER


Dekker dine behov
Trenger du å lage en enkel webside og et registreringssystem, der deltakerne kun skal kunne takke ja eller nei til arrangementet, eller trenger du også å kunne håndtere booking av overnatting, seminarer, aktiviteter, middager, medfølgende, deltakerbetaling… Uansett hva det er, så kan vi tilby en løsning! Etter bare et par klikk, så er du som arrangør klar til å ta i mot bookinger til ditt arrangement. Med systemets rapporter kan du holde kontroll på antall påmeldinger og penger. Alt kan sjekkes i nåtid via din pc, tablet eller mobiltelefon.

Enkelt for dine deltagere
I en enkel prosess gjennomføres registrering/påmelding og eventuelt bestilling av hotell og  tilvalg. All informasjon samles i bekreftelsen og hvor du kan legge ved navneskilt, billetter eller annen informasjon.

Tids og kostnadsbesparende for deg som arrangør
Som alle vet er tid også kostnader. Her får du som arrangør et kraftfullt verktøy der du enkelt lager ditt arrangement, styrer over plasstilgang og priser og tar ut rapporter, som også kan distribueres til de berørte parter. Du og andre berørte parter sparer tid og kostnader!

trippus_30

Sjekk hvordan det kan se ut
Vi har laget et eksempel på hvordan en påmelding til et seminar kan se ut, og hvor du kan prøve hvordan det er å melde seg på. I denne testversjonen finner du eksempel på forskjellig funksjonalitet som kan legges til. Det kan gjøres enklere eller tilføres ytterligere funksjonalitet. Klikk her for å prøve.

Ferdig pakketilbud
Passer en pakkeløsning eller har du behov for skreddersøm? Conferencesaver kan tilby deg begge deler. Se om noen av tilbudspakkene under passer ditt behov, eller om du trenger en skreddersydd pakke. Er dere fler enn 300, så får dere tilpasset et eget tilbud.

Pakke 1
Opp til 100 deltagere
NOK 5.000 + mva
Pakke 2
For 100 til 150 deltagere
NOK 7.500 + mva
Pakke 3
For 150 til 300 deltagere
NOK 10.000 + mva
Alle pakkene gir:

  • Tilgang til påmeldingssystem med brukernavn og passord
  • Rapporteringsverktøy
  • Hjemmeside for arrangementet med tekstfelt pluss topp- og bunnfelt for overskrifter/bilder/logo
  • Oppsett av regsitreringsfelter
  • Oppsett for bestilling av hotell
  • Aktivitetsoppsett
  • Hjelp til å sette opp invitasjonen
Skreddersydd pakke?Ta kontakt med oss, så kan vi skreddersy en pakke for deg dersom ditt behov faller utenfor ovennevnte tilbudspakker.