Når bestillte du eget rom på restauranten sist?

Chambre separee Alex Sushi Solli

Chambre separee Alex Sushi SolliHvor ofte har du ikke vært på en restaurant sammen med en gruppe mennesker, og ikke vært i stand til å høre hva de andre sier pga. bakgrunnsstøyen fra de andre gjestene. Dette kunne unngått hvis du hadde funnet en restaurant som hadde Chambre Séparée!

Chambre Séparée er et ord  du av og til kan lese på sidene til en restaurant, men vet du egentlig hva det betyr? Ordet er fransk og betyr eget rom. Det vil si at du får et eget rom på restauranten. Her kan dere sitte for dere selv og lettere høre hva de andre sier, og samtidig prate uten at nabobordene lytter inn på samtalene. Dette er med andre ord ideelt for fortrolige forretningsmiddager eller en samling av kollegaer/venner.

Å bestille et slikt rom koster ikke noe ekstra, men det lønner seg å være ute i god til ifølge Daglig leder i Conferencesaver, Jan Henrik Ulvatne. Mange er ikke bevisste denne muligheten som gjør at møtet eller treffet blir ekstra vellykket. Husk at restaurantene gjerne krever et minimumsantall for å kunne bestille Chambre Séparée.

 

Leave a Reply